La heredera kitsune, la fugida cap a la llibertat

La novel·la té un trio amorós que enriqueix la trama i augmenta la tensió

Sara Carlos/Sagunt 28.05.2020 | 12:15

  • Títol: La heredera kitsune
  • Autora: Natalia Sánchez Diana
  • Editorial: Grupo Amanecer
  • Data d’edició: 15 de noviembre de 2019
  • Número de pàgines: 467
Portada de La heredera kitsune
Portada de La heredera kitsune

Una jove es veu obligada a abandonar Japó, el seu país natal, i emigrar a Londres per a escapar d’allò que no li permet tindre una vida feliç. Durant la seua fugida, una sèrie de fets li fan pensar que pot aconseguir una vida normal, però el seu passat la perseguirà, perquè ha robat el major tresor que se li pot furtar a un emperador.

Amb aquest argument, l’escriptora Natalia Sánchez Diana ens submergix en La heredera Kitsune, una novel·la amb tons romàntics, aventurers i de suspens, que l’autora construeix paraula a paraula fins a crear una tensió en el lector que no es resol fins al cim de l’antepenúltim capítol.

L’obra pareix que, com succeïx en Música, tinga una coda de dos capítols, ja que dóna la sensació que vaja a finalitzar en l’antepenúltim capítol del llibre, però l’acció continua desenvolupant-se, això sí, en un període de temps més llunyà que el que succeïx en la història.

«Ahora confirmaba lo que siempre había creído. Que hay más en esta vida de lo que somos capaces de comprender»

La heredera kitsune. Natalia Sánchez Diana.

Els triangles amorosos són un dels elements recurrents en els llibres de l’autora, com ja es va observar en Amor de humo y algodón. Aquest tercer personatge, que aporta una nota discordant a la vida de la protagonista, enriquix la trama i la tensió que viu el lector i que li ajuda a endinsar-se més en la història.

Seguint en aquesta línia, Sánchez inclou paraules en japonés i utilitza elements de la cultura nipona, que contribuïxen a què la trama guanye una major versemblança. La majoria d’aquestos termes se sobreentenen per context, mentre que altres vénen donats per la traducció de l’autora, que després recull en un glossari.

«Una cosa es ser noble y otra ser capaz de entender que hay cosas en este mundo que están más allá de lo ordinario»

La heredera kitsune. Natalia Sánchez Diana.

Lena, la protagonista de la novel·la, és un personatge contradictori, ja que, d’una banda, revela informació sobre les persones que li envolten, però és molt reservada a l’hora de desvetllar aspectes de la seua pròpia vida.

La heredera Kitsune és una novel·la amena, que a més de proporcionar entreteniment al lector, li endinsa en la cultura japonesa i en el món de l’Art.


¿Qué opinas?