El Valle del Viento I, l’inici d’una saga a deu mans

Esta novel·la és la primera d’una saga col·laborativa de les autores Patricia Pérez, Nuria Espert, Marina Arias, Sonia López i Laura Ruiz

Portada del llibre. Patricia Pérez Cerveró

Sara Carlos/ València 24.06.2024 | 16:15

L’adolescència no és una etapa fàcil. És un període de canvis físics i mentals, d’iniciar una nova etapa educativa i de formar la teua personalitat, però també de perseguir somnis i complir-los. I això últim, amb amics com Sara, Olivia i Yago resulta més fàcil, tal com es mostra en El Valle del Viento I, el despertar del poder, de l’escriptora Patricia Pérez Cerveró.

Eixa tensió i emoció que se senten al mateix temps quan esperes que una cosa a la qual has dedicat molt d’esforç i il·lusió isca bé és el que experimenten alguns dels protagonistes en esta història. Encara que majorment les relacions que mantenen els personatges són sanes, l’autora també ha visibilitzat l’assetjament escolar en els centres educatius, conegut mediàticament com bullying.

«Sara va sentir un calfred per l’esquena en recordar el succés que Yago havia comentat».

El Valle del Viento I, el despertar del poder, de Patricia Pérez Cerveró

Esta novel·la, que és la primera d’una saga col·laborativa de les autores Patricia Pérez, Nuria Espert, Marina Arias, Sonia López i Laura Ruiz, té una maquetació original, en la qual presenta als personatges de manera visual i concisa i acompanya la història amb il·lustracions.

«Estem començant a ser amics, així que fes-me un favor i tracta’l bé, perquè és el meu amic i vull que el respectes».

El Valle del Viento I, el despertar del poder, de Patricia Pérez Cerveró

Així mateix, els protagonistes d’esta història són uns fervents defensors del medi ambient i es preocupen per l’entorn en el qual viuen. De fet, la vall és un altre dels personatges principals d’esta novel·la, perquè, encara que no siga un ésser animat, està molt present en la vida i la història dels protagonistes.

El Valle del Viento I, el despertar del poder és un llibre ideal perquè els joves el lligen en esta època, ja que temporalment se situa prop de la Nit de Sant Joan i coincidix amb el final del curs escolar, a més de tractar temes molt interessants com l’assetjament, el medi ambient i l’arribada d’un nou company a l’institut.

  • TítolEl Valle del Viento I, el despertar del poder
  • Autora: Patricia Pérez Cerveró
  • Edició: Autopublicació
  • Data de publicació: 3 de març de 2024
  • Número de pàgines: 332 pàgines

¿Qué opinas?