Tirant lo Blanch arriba al Museu de la Impremta de El Puig

El lliurament de premis del Primer Concurs escolar de Dibuix “Senado del Museo de la Imprenta” tindrà lloc durant l’event

Sara Carlos / El Puig de Santa María 27.10.2022 | 11:20

Cartel del evento.
Cartell de l’event. Beatriz Medina

El Museu de la Impremta i de les Arts Gràfiques del Puig de Santa Maria presentarà oficialment el facsímil de Tirant el Blanch, de Joanot Martorell, publicat el 1490, i inaugurarà tres nous espais expositius amb motiu de la celebració del Dia de la Impremta aquest diumenge, encara que inicialment l’esdeveniment estava previst per al 16 d’octubre.

Aquesta nova adquisició s’exposarà a la Sala Gutenberg, un dels nous espais que estrenarà la segona edició del Dia de la Impremta organitzada per l’associació Senado del Museo de la Imprenta y de las Artes Gráficas de Valencia i l’Ajuntament del Puig de Santa Maria.

També s’inaugurarà la Sala de Tipografia, que acollirà els treballs de Gràfiques Vernetta, La Impremta C.G., Pentagraf, Marí Montañana i Martín Impressors, referits al disseny gràfic, així com l’espai Vitrina Antoni Pascual i Abad.

Prèviament al recorregut d’aquests tres nous espais, es lliuraran els premis del Primer Concurs escolar de Dibuix “Senado del Museo de la Imprenta”, les obres presentades del qual s’exposaran al Centre Cultural La Marina el proper desembre durant el Festival Literari Gutenberg.

Els assistents que acudisquen a l’esdeveniment rebran un gravat amb la imatge de la primera pàgina de Tirant Lo Blanch, que s’imprimirà a la premsa de Gutenberg, tant en òfset com en digital.

Programación del evento.
Programació. Beatriz Medina

¿Qué opinas?