L’escriptora Andrea Nusán presenta la seua nova novel·la en la Fira del Llibre de València

Esta obra, que ha publicat l’autora amb l’editorial Knowmadas Books, és un thriller victorià que transcorre entre dues èpoques

Portada de l’obra d’Andrea Nusán. Andrea Nusán

Sara Carlos/ València 24.04.2024 | 10:20

L’autora valenciana Andrea Nusán ha presentarà la seua setena novel·la, Neblumun: salt a l’infern, este divendres, 26 d’abril, a les 19.00 a la sala 2 del Museu de ciències Naturals, que es troba als Jardins de Vivers, amb motiu de la Fira del Llibre de València.

Esta obra, que ha publicat l’autora amb l’editorial Knowmadas Books, és un thriller victorià que transcorre entre dues èpoques: Londres de 1952 i Londres de 1888, en els quals la boira i la por, com a sentiment universal, estan omnipresents.

D’eixe mode, la sinopsi conta que el 4 de desembre de 1952 Londres comença el dia coberta per una espessa boira. Les atroces conseqüències d’eixa boira pestilent es convertixen en notícia nacional i en la major preocupació dels britànics. No és així per a Peter Henderson. Peter patix tanatofobia i un trastorn obsessivocompulsiu que limita el seu dia a dia i la seua màxima prioritat és no oblidar-se de donar les voltes correctes al sucre en el café si no vol patir una mort horrible. Eixe matí, de camí al seu treball en el Daily Telegraph, un ancià xoca amb ell, que li assegura que ell mateix el va veure morir el 6 de desembre de 1888 i li entrega un lligall. Abans de tornar el seu món del revés, li demana que protegisca i difonga la veritat dels Apòstols. Hores més tard, l’ancià apareix mort d’un tret al cap.

¿Qué opinas?