Valencia Negra arriba a la seua última setmana de programació en format digital

La cita anual estava programada del 8 al 24 de març abans de l’estat d’alarma

Sara Carlos/València 27.04.2020 | 12:19

Logo de Valencia Negra
Logo de Valencia Negra. Valencia Negra

El festival literari de gènere negre València Negra ha començat la seua última setmana de programació a les xarxes socials, format que va decidir adoptar davant de l’estat d’alarma en què molts esdeveniments s’han ajornat o cancel·lat.

València Negra comença aquesta setmana amb recomanacions i una activitat infantil, que seguirà amb videoconferències i tallers, entre altres esdeveniments, al llarg d’aquests set dies.

Així mateix, els organitzadors han comunicat al seu compte de Twitter: «Li hem agafat el gust a açò de les xarxes i seguirem al màxim amb contingut que us aporte, us motive i compartint la nostra passió pel gènere negre».

Aquesta cita anual, que en un principi anava a celebrar-se entre el 8 i el 24 de maig, s’ha reconvertit en un format digital durant el mes d’abril amb l’etiqueta #VLCNEGRAEnCasa.

València Negra va començar el dilluns 6 d’abril, dia en què l’organització va anunciar en el seu Twitter: «Cada dia pujarem un post que vos ajude a desconnectar i conéixer alguna cosa nova».

Aquestes propostes estan dirigides a descobrir nous autors, sèries, pel·lícules i videojocs, entre altres, a més de la realització de sortejos.


¿Qué opinas?