L’escriptora saguntina Natalia Sánchez Diana torna amb «Una librería en Estambul»

L’autora porta a la seua esquena una llarga trajectòria literària

Sara Carlos / Sagunt 28.09.2023 | 11:20

Portada de la novel·la. Natalia Sánchez Diana

L’autora de gènere romàntic Natalia Sánchez Diana estrena hui la seua nova novel·la, Una librería en Estambul, en digital amb l’editorial Somos Selecta. L’escriptora afirma sobre l’obra: «Com podeu veure en la portada, transcorre a Turquia i és una història d’amor en la qual he eixit de la meua zona de confort».

Natalia Sánchez s’endinsa en una història la protagonista de la qual, Chiara Cabaldi, es definix com una persona responsable, concentrada, seriosa i treballadora. Des que la seua iaia aventurera els va abandonar, ha fet el que els seus pares esperaven d’ella per a no decebre’ls, però res d’això impedix «el Gran Infortuni» en el qual acaba descobrint una carta que prové d’una llibreria d’Istanbul. No obstant això, es topa amb Kerem Anadolu, que és aventurer, atrevit, somiador i pirata. «És, bàsicament, tot l’oposat al que Chiara busca en un home, però també és massa fascinant», resa la sinopsi de la novel·la.

L’autora, que ja ha donat durant un temps diverses pinzellades dels aspectes que conté esta obra ambientada a Turquia en les seues xarxes socials, porta a la seua esquena una llarga trajectòria literària, en la qual figuren des de novel·les ambientades en l’època victoriana, com a Amor de humo y algodón, com en països asiàtics, com la seua saga Indomite.

¿Qué opinas?