‘Amélia y Édouard – El rescate de Mihos’, una iniciativa col·laborativa

L’obra està escrita per l’autora gandiense Catalina Gómez Parrado i il·lustrat per la torrentina Elena Font Vázquez

Obra. Elena Font Vázquez

Sara Carlos/ Torrent 03.07.2024 | 17:00

Repollo editorial, que està especialitzada en literatura infantil i juvenil i se situa a Torrent, va llançar a través de la plataforma de micromecenatge Verkami el seu àlbum il·lustrat Amelia i Édouard – El rescate de Mihos, un llibre d’aventures ambientat en l’antic Egipte dirigit als lectors d’entre 5 i 10 anys, escrit per l’autora gandiense Catalina Gómez Parrado i il·lustrat per la torrentina Elena Font Vázquez, que ja es troba en llibreries.

Este àlbum tracta de l’ossa Amelia, l’exploradora més intrèpida del Museu Britànic, qui veu el seu treball interromput pels crits del seu amic el talp arqueòleg Édouard, que corre perseguint alguna cosa per tota la sala egípcia. Però, un moment… és un gatet!, Què fa este minino en el Museu Britànic?, I per què porta una antiga corona egípcia? Amelia i Édouard no saben com ha pogut arribar fins allí. Però el més sorprenent és que el gatet els dóna la pista que necessiten: porta en la boca un papir que descriu el lloc on es troba el temple de la deessa Bastet, el mateix que porten buscant des de fa anys!, explica la sinopsi.

En finalitzar esta campanya, el llibre es va enviar als mecenes, és a dir, a aquelles persones, col·legis, museus, biblioteques i llibreries que van contribuir a la seua publicació i posteriorment es va integrar en els canals habituals de distribució en llibreries.

¿Qué opinas?