Natalia Sánchez torna amb A un segundo de ti

L’autora es presenta amb aquesta novel·la al Premio Literario de Amazon

Sara Carlos/Sagunt 3.06.2020 | 14:00

L’escriptora Natalia Sánchez Diana publica la seua nova novel·la. Natalia Sánchez

La història de Macarena i Taecyeon arriba de la mà de la saguntina Natalia Sánchez a Amazon aquest dimecres amb motiu del concurs anual que celebra la plataforma, els requisits del qual són que l’obra siga inèdita, publicar el llibre tant en digital com en paper i inscriure’s abans del 31 d’agost d’aquest any, entre d’altres.

Sánchez es va submergir en el món literari com a escriptora arran d’aquest concurs en 2016 amb el seu llibre autopublicat El don de la heredera i ara, quatre anys més tard i després de reunir la publicació de diverses novel·les romàntiques en la seua trajectòria, ha decidit tornar a presentar-se amb una obra ambientada a Seül.

El Premio Literario Amazon 2020, la convocatòria del qual va començar l’1 de maig i estarà activa durant quatre mesos, tindrà una primera ronda on s’avaluaran els llibres «en funció de la seua viabilitat comercial», segons indiquen les instruccions publicades a la plataforma.

Després d’aquest primer pas, on es triaran cinc obres finalistes, se celebrarà una última ronda on els jutges seleccionaran el guanyador del concurs segons l’originalitat, creativitat i qualitat de la novel·la, com estableixen les directrius del concurs.


¿Qué opinas?