Comença la plaça del Llibre d’Alacant

Se sumen nous municipis al cicle d’aquest esdeveniment literari anual

Sara Carlos/ València 11.02.2022 | 10:12

Cartell de la Plaça de Llibre
Cartell de la sisena edició de la Plaça del Llibre. Víctor Visa y Cristina Pérez

La capital alacantina acull la sisena edició de la Plaça del Llibre, una cita literària en valencià que se celebrarà a la plaça Sèneca des d’avui fins aquest diumenge. El director d’aquest esdeveniment, Rafael Domínguez, manifesta: “El programa és un reflex de l’esforç per portar a Alacant més activitats que l’any passat, amb una atenció especial per als infants però sense oblidar els adults”.

Així, s’han programat més de trenta activitats, entre les quals hi ha presentacions literàries, trobades amb escriptors i animacions infantils, entre d’altres. Pels més menuts, destaca el contacontes Íker i el llibre oblidat representat en llenguatge de signes; el públic juvenil podrà gaudir del concert de Pau Alabajos, per exemple, i per als adults s’han planificat presentacions com No t’ho diré mai de Marian Díez.

La Plaça del Llibre, que aquest any ha començat el seu cicle per Alacant, continuarà per noves localitats com Elx i Sueca, i tornarà a les que ja ha estat en edicions anteriors, com són València, Castelló i Gandia.

Les editorials participants són Sembra Llibres, Edicions Tres i Quatre, Edicions del Bullent, Onada Edicions, Edicions 96, Lletra Impresa Edicions, Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant…

¿Qué opinas?