La Plaça del Llibre tanca l’octava edició amb una tasa de visita de 10 000 persones

La organizació va proporcionar gel hidroalchòlic i va prendre la temperatura als assistents

Sara Carlos/ València 8.11.2020 | 13:45

Plaça del Llibre.
Plaça del Llibre 2020 de València. Sara Carlos

La Plaça del Llibre 2020 de València ha rebut 10 000 visitants en cinc dies durant els quals ha organitzat al voltant de 70 activitats dirigides a públics de diferents edats i on han estat presents 52 editorials al recinte perimetrat ubicat a la plaça de l’Ajuntament, segons ha comunicat l’organització a la seua pàgina web.

La vuitena edició d’aquesta cita literària va començar el 28 d’octubre amb la presentació del llibre «La reconquesta de l’espai públic. València, els nostres carrers, les nostres places», de Joan Olmos, a la qual li van seguir diverses activitats, entre les que es troba el lliurament dels premis Samaruc de Literatura Infantil i Juvenil 2020.

Plaça del Llibre.
Les diverses editorials que han participat a la Plaça del Llibre 2020 de València. Sara Carlos

La cantant Eva Dénia i la cellista Merxe Martínez van ser les encarregades de tancar la programació de la Plaça de l’Llibre 2020 de València amb un recital.

Les mesures de seguretat han estat també presents en l’esdeveniment, on hi havia una única entrada per accedir al recinte, en la qual una persona prenia la temperatura i s’assegurava que els assistents utilitzaren gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la Plaça de l’Llibre.

Plaça del Llibre.
Els assistents esperant una de les presentacions de la vuitena edició de la Plaça del Llibre. Sara Carlos

¿Qué opinas?