Marzà destina quatre milions d’euros al sector cultural per pal·liar els efectes de la situació actual

El conseller ha anunciat aquesta mesura el primer dia del previst «Apagón cultural»

Sara Carlos/València 13.04.2020 | 11:20

Cartell GVA Cultura
Portada de la pàgina web de la Conselleria de Cultura. Conselleria de Cultura

La Conselleria de Cultura ha mobilitzat quatre milions d’euros per a assegurar l’aplicació de mesures econòmiques específiques dins del pla «reaCtivem» amb la finalitat de minimitzar els efectes que està generant la Covid-19 en el sector cultural valencià.

«Hem d’entendre que gràcies a la cultura, la nostra societat està vivint un confinament més suportable», manifesta el conseller de Cultura de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, que afegeix que el treball social que estan fent els sectors culturals «és encomiable» i explica que «todas eixes persones que es troben darrere no viuen només d’emocions i complicitats, han de remuntar les seues vides i assegurar el seu treball».

El conseller ha anunciat a través de les xarxes socials aquesta medida en el que anava a ser el primer dels dos diez d’ «Apagón cultural», durant els que els professionals del sector de tota Espanya no publicarien contingut com a signe de protesta davant les declaracions que havia fet el ministre de Cultura.

Els quatre milions que s’injectaran al sector cultural se sumen a l’«adaptació a les necessitats actuals dels 130 milions d’euros de Cultura de la Generalitat ja pressupostats».


2 Comments on “Marzà destina quatre milions d’euros al sector cultural per pal·liar els efectes de la situació actual”

¿Qué opinas?