L’exposició de l’il·lustrador Iván Alfaro arriba a Madrid

L’autor presentarà la mostra el 14 de gener a les 12.00 al costat de la cantant Gema Castaño i els seus alumnes
Cartel

Sara Carlos/ Madrid 11.01.2024 | 16:10

L’exposició infantil del valencià Iván Alfaro, que mostra un recorregut pel seu treball com a il·lustrador de llibres infantils, arriba demà, 12 de gener, a la biblioteca municipal Eugenio Trías, que es troba al parc El Retiro de Madrid, i podrà visitar-se fins a l’11 de febrer. L’exposició està oberta al públic de dilluns a divendres de 8:30 a 21:00 i els dissabtes i diumenges de 8:30 a 15:00.

L’exposició que presenta Alfaro reunix una mostra del treball que ha realitzat durant els últims anys en l’àmbit del llibre infantil il·lustrat, «des dels esbossos fins al color, arribant al final del procés una vegada el llibre ja està llest per a entrar en les llibreries», indica l’autor.

En la mostra s’exposen diferents tipus d’il·lustracions en funció de la temàtica i l’edat dels lectors als quals els llibres van dirigits. Iván Alfaro explica: «Els espectadors podran fer un màgic viatge a través de les històries que les autores em van confiar, traspassant la barrera del cristall per a entrar en cada escena i sentir les seues emocions».

L’il·lustrador presentarà l’exposició el 14 de gener a les 12:00 al costat de la cantant Gema Castaño i els seus alumnes, que oferiran una actuació musical amb repertori de Disney i cinema d’animació. Iván Alfaro també signarà exemplars, que podran adquirir-se en el punt de venda amb el qual participarà la llibreria Kirikú i la bruixa.

¿Qué opinas?