Una antologia dedica els seus beneficis a ajudar a la investigació del càncer infantil

Catorze autores han participat en els relats i la creació de l’obra

Sara Carlos/ València 29.03.2022 | 10:20

Portada del libro. Olivia Ness

Aquest divendres es publicarà 40 relatos al Sol, relatos y mucho amor, una antologia que recull relats romàntics de catorze escriptores decidides a unir les seues lletres per donar els beneficis que recapten a la Fundació Aladina. La seua impulsora, l’autora valenciana Olivia Ness, manifesta: “Vaig parlar amb varies escriptores, algunes d’elles companyes d’editorial, i els vaig explicar la meua motivació i la finalitat del projecte, de manera que no van dubtar ni un instant i vam començar a treballar juntes”.

L’autora explica que els seus pares estan passant per aquesta malaltia i que, amb motiu del seu 40 aniversari, ha decidit emprendre aquesta iniciativa per col·laborar amb dita organització amb un compendi de textos que giren al voltant de la temàtica “l’amor a partir dels 40”.

“Ha sigut un treball d’equip, ardu i molt estimulant”, afirma Olivia Ness, que ha comptat, a més de amb el pròleg de José de la Rosa, amb la participació de Calista Sweet, Marian Viladrich, Marta Luján, Mía Martín, Natalia Sánchez, Estela Sánchez, Mónica Gallart, Carmen R. Dona, Maira Varea, Kelly Eirinne, María Latorre, Andrea Nusán y Anne Arrieta.

El procés de creació de l’antologia ha estat a càrrec d’aquestes escriptores que, a més dels seus relats, han col·laborat en la producció, la maquetació i altres aspectes de l’obra.

One Comment on “Una antologia dedica els seus beneficis a ajudar a la investigació del càncer infantil”

¿Qué opinas?