Vila-real celebra la Festa del Llibre aquest cap de setmana

El dissabte s’entregaran els premis Vila-real 2022 a l’Excel·lencia literària

Sara Carlos/Vila-real 29.09.2022 | 19:20

Presentació del cartell d’aquesta edición. Ajuntament de Vila-real

La Festa del Llibre arriba a Vila-real aquest dissabte i diumenge des de les 10:00 fins a les 20:00 on es reuniran llibreries, editorials i autors locals a la plaça Major del municipi. El regidor de Comerç, Diego A. Vila, ha manifestat: “Hem considerat oportú denominar aquest esdeveniment com a festa perquè, després d’aquesta dura pandèmia en què el sector cultural s’ha vist greument afectat, és moment que des de les institucions continuem donant aquest impuls tan necessari a la cultura”.

L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de la localitat i l’associació literària Tirant lo Groc, també oferirà productes culturals i actuacions infantils “perquè tot el món puga passar-ho bé”, explica Vila, a més de presentacions i xerrades on participaran més de 20 associacions i 50 escriptors.

Després del cop dur que ha patit el sector literari durant la pandèmia, la presidenta de l’associació Tirant lo Groc, Estela Ferrero, ha afirmat: “Amb aquesta celebració tenim l’oportunitat de continuar endavant i donar a conéixer la nostra feina al públic”.

Els premis Vila-real 2022 a l’Excel·lència literària es lliuraran en finalitzar la inauguració, que tindrà lloc dissabte a les 10.15, a Julio César Cano i Luis Aleixandre Giménez.

La Festa del Llibre coincidirà amb la Fira de l’Estoc a la plaça Major pel fet que aquesta última, organitzada per la Unió del Comerç de Vila-Real (Ucovi), va haver d’ajornar-se el cap de setmana passat per les previsions meteorològiques.

¿Qué opinas?