‘Utopia, un fénix sobre ruedas’, la presentació de l’última novel·la d’Ana Calatayud

La novel·la va comptar amb un booktrailer que es va rodar en el Circuit de Velocitat d’Albacete, que constituïx un dels escenaris de l’obra
Portada Utopía, un fénix sobre ruedas
Portada de la novel·la. Ana Calatayud

Sara Carlos/ Elx 22.02.2024 | 10:30

L’escriptora villenera Ana Calatayud L., coneguda en xarxes socials com a Utopia, realitzarà este dissabte, 24 de febrer, a les 12.00 en la Llibreria Infantil i Juvenil Sèneca Jove (C/Pere Ibarra, 8) d’Elx la presentació del seu últim llibre: la reedició especial X aniversari de la seua primera novel·la, Utopia, un fénix sobre ruedas. L’autora definix esta obra com «una novel·la sobre superar-se a un mateix, sobre esport espanyol, feminisme, companyonia, família, amistat, vida acadèmica, primer amor i segones oportunitats».

L’autora explica sobre este esdeveniment: «Serà molt especial perquè celebrem que fa deu anys que es va publicar la primera novel·la juvenil sobre motociclisme ambientada en el Campionat d’Espanya de Velocitat (CEV)». La sinopsi de la novel·la explica que Daniela sempre ha tingut clar que el motociclisme és més que una afició per a ella, però és difícil mantindre’s en el podi quan el seu company d’equip i les proves d’accés a la universitat estan després de la següent corba, i les seues relacions personals són tan esvaroses com una pista tacada d’oli. La protagonista s’enfrontarà al Campionat d’Espanya de Velocitat 2014.

Esta reedició porta amb si diversos canvis. «Ha passat per la correcció que una adolescent de 17 anys no es podia permetre, té una coberta que per fi li fa justícia (gràcies a la il·lustradora Libertat Delgado) i contingut addicional amb imatges d’aquella època perquè tots els lectors puguen acompanyar tant a Dani, la protagonista de la història, com a la seua autora (una servidora), en les moltes corbes que ens oferix el circuit de la vida», expressa Ana Calatayud L.La novel·la va comptar amb un booktrailer que es va rodar en el Circuit de Velocitat d’Albacete, que constituïx un dels escenaris on es desenvolupa Utopia, un fénix sobre ruedas.

¿Qué opinas?