Ismael Santiago posa en prevenda el nou lliurament de Inmemorian

L’obra es publicarà demà, 5 de maig, en la plataforma Amazon

Portada del llibre. Ismael Santiago

Sara Carlos/ Villena 04.05.2024 | 09:40

L’escriptor oriünd de Villena Ismael Santiago ha posat en prevenda Soulstone. Sueños de Inmemorian a un preu de 0,99 euros que acaba hui, ja que l’obra es publicarà demà, 5 de maig, en la plataforma Amazon.

Este llibre és la preqüela de la seua saga Inmemorian, el primer llibre de la qual va resultar guanyador del Premio Amazon 2019, i l’autor explica sobre la seua lectura: «Pot llegir-se com a novel·la única, al principi de la sèrie, o entre qualsevol de les històries que componen la col·lecció». Així mateix, Ismael Santiago indica que esta obra «servix per a conéixer millor l’univers de Inmemorian», els inicis de l’empresa i com sorgix el servei de copiat de consciències amb «els quals ja no estan». En poques paraules, l’escriptor definix la seua obra com «Un tecnothriller de suspens, amor i desconfiança».

La sinopsi explica que l’obra se situa l’any 2069. La científica Bianca, còpia la consciència del seu difunt marit desafiant tots els protocols. Per a no delatar-se, està obligada a retardar el primer contacte fins que Soulstone òbriga el seu nou servei al públic. Durant l’espera, unes notes de Melvin revelen l’existència d’una enigmàtica dona a la qual retratava nua una vegada i una altra. Li va anar infidel amb ella, o només era un producte més dels seus somnis? Bianca s’enfronta a més de 2 anys d’espera abans de poder fer ús de les sales de contacte per a preguntar-li.

Ismael Santiago afirma sobre la saga de Inmemorian: «Està previst que la sèrie s’estenga fins a quatre novel·les. És a dir, cinc històries si comptem este llibre zero, la preqüela».

¿Qué opinas?