‘El sindicato de los reencarnados’, la segona novel·la d’Ana Durá Gómez

L’autora ha estat present en diverses fires i llibreries signant els seus exemplars

Sara Carlos / Novelda (Alacant) 04.06.2023 | 10:18

Autora.
Autora de El sindicato de los reencarnados. Ana Durá Gómez

L’autora alacantina Ana Durá Gómez ha publicat la seua segona novel·la, El sindicato de los reencarnados, una història basada en la defensa dels drets d’autor, amb l’editorial valenciana Cuadranta, que pertany a Olé Llibres.

Feria del libro.
Ana Durá a la Fira del Llibre. Ana Durá

El protagonista de l’obra és un pintor de gran prestigi que afronta els seus últims anys de vida. Mario Duarte s’adona que després de la seua mort la seua obra quedarà en mans alienes i, encara que sap que es reencarnarà, pot ser que no recorde la seua vida passada i tampoc tindrà dret a reclamar res del que va crear.

Per això, decideix crear una fundació destinada a buscar la seua reencarnació per a poder recuperar el reconeixement i el prestigi de la seua obra. A aquest efecte, també comença a buscar les reencarnacions d’artistes com Vicent van Gogh perquè contribuïsquen a aquesta causa.

L’autora ha estat en la Fira del Llibre de València i en la de Madrid. A la fi de l’any també estarà en la de Múrcia, que se celebra del 6 al 15 d’octubre. També ha signat exemplars de la seua novel·la en llibreries com Ali i Truc, situada a Elx.

Ana Durá Gómez, que està llicenciada en Dret i va realitzar un Màster en Periodisme d’Agència, va publicar la seua primera novel·la, Casablanca sin Bogart, amb l’editorial Titanium en 2021 i, després del llançament d’aquesta segona obra, està preparant la publicació de La bruja Lula de Grimmsonlandia amb Bohodón, una història dirigida als més xicotets.

¿Qué opinas?