València acull una trobada internacional per a debatre sobre els reptes de la propietat intel·lectual en el sector del llibre i la premsa

La intel·ligència artificial serà un dels temes centrals del debat

Escaparate de la librería Celuloide & Co.
Fotografia d’archiu. Sara Carlos

Sara Carlos/ València 24.05.2024 | 10:30

València es convertirà els pròxims dimarts i dimecres, 28 i 29 de maig, en la seu de la trobada internacional per a abordar els reptes presents i futurs de la propietat intel·lectual del sector del llibre i la premsa, en el qual es donaran cita més de 130 experts en propietat intel·lectual de tot el món. Les jornades tindran lloc en el Monestir de San Miguel dels Reis del cap i casal.

Els experts, procedents d’Europa, Amèrica, Àfrica, Àsia i Oceania, analitzaran la situació de la gestió dels drets de propietat intel·lectual en l’àmbit dels llibres, els periòdics, les revistes i les partitures a través de reunions professionals i ponències.

La intel·ligència artificial serà un dels temes centrals del debat, assumpte que suposa un dels majors desafiaments per al sector i es troba a l’espera de l’aprovació definitiva de la regulació europea de propietat intel·lectual.

Estes jornades estan organitzades per la Federación Internacional de Organizaciones de Derechos de Reproducción (IFRRO) i Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRE), en col·laboració amb la Direcció General de Cultura, dependent de la Vicepresidència primera i Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana; l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de València, a través de la Fundació Visit València i l’associació d’editorials AEPV, així com amb la col·laboració de la Diputació de València.

¿Qué opinas?