El lápiz mediterráneo celebra el seu primer aniversari

Este cibermitjà de literatura de la Comunitat Valenciana va nàixer per a donar visibilitat als escriptors i les iniciatives les tres províncies

Sara Carlos/ Comunitat Valenciana 04.04.2021 | 12:30

Logo de ELM
Logo de El lápiz mediterráneo

La present página web, El lápiz mediterráneo, complix el seu primer any des que va començar la seua marxa en plena pandèmia per a cobrir el buit informatiu que existia a la Comunitat Valenciana sobre els autores i projectes quees porten a terme en València, Castelló i Alacant.

Després d’aquests 365 dies, el cibermitjà reunix al voltant de 80 publicacions tant en valencià com en castellà. A més, s’ha entrevistado a escritoptors de narrativa, poetes, il·lustradors, etcétera.

El primer reportatge que es va publicar a El lápiz mediterráneo va ser Novela Inmersiva, un nou concepte de literatura, una iniciativa valenciana que unia el gust per la lectura i els dispositius electrònicos. Ara, compta amb reportatjes escrits, auditius i audiovisuals.

Al Club de Escritura han sorgit nous escriptores que han practicat en aquests tallers el haiku, les apairats i els textos teatrals, entre altres gèneres.

A més a més, s’han portat a terme podcast sobre les estadístiques de lectura de la Comunitat Valenciana i s’ha escrit sobre llibreries, autors novels i veterans.


¿Qué opinas?