La Taverna de la Serp de Sagunt acull la presentació del nou llibre de Pilar Madrid

Cartell de presentació del llibre de Pilar Madrid. ADEM

L’autora ha combinat dues de les seues majors passions, com són la literatura i la història

Sara Carlos/ Sagunt 17.04.2024 | 21:00

L’escriptora Pilar Madrid presentarà este dissabte, 20 d’abril, en la Taverna de la Serp de Sagunt a les 18:00 Las aventuras de Rebeca Taxi, una novel·la que conjuga dues aventures: «En busca del toro ibérico de oro» i «La torre de Hércules».

L’autora ha combinat dues de les seues majors passions, com són la literatura i la història d’un mode «simpàtic en forma de dues trepidants aventures al llarg del temps», indiquen des de l’Associació d’Escriptors Morvedre (ADEM).

En la primera història, «En busca del toro ibérico de oro», Rebeca, Rouse i David són tres amics que es veuen embolicats en una aventura en la qual tot està en joc, i és que els personatges navegaran pels secrets de la llegenda del «bou d’or», emprenent la seua cerca per la zona del Castell de Sagunt. D’això depenen les seues vides i la salvació del món tal com ho coneixen. En esta aventura, els protagonistes també esbrinaran els qui són els seus avantpassats.

La segona narració, «La torre de Hércules» compta com Rebeca, Rouse i David troben una porta que els conduïx a una època passada, fet que posa en perill el rumb de la història. L’autora de la novel·la, Pilar Madrid, descriu esta història com «una aventura, plena de salts en el temps, misteri i diversió amb la qual a més de divertir-se, el lector, podrà conéixer i fascinar-se per la història».

Durant la presentació d’Aventures de Rebeca Taxi, el públic podrà gaudir d’una vetlada en la qual es parlarà de la novel·la de l’autora, dels seus pròxims projectes i del rerefons històric d’esta.

¿Qué opinas?