Pasqual Mas tanca el cicle Encuentro con Escritores de la Biblioteca Valenciana

Les conferències es començaren a transmitir digitalmente l’1 d’abril

Sara Carlos/València 13.05.2020 | 11:15

Pasqual Mas
L’escriptor Pasqual Mas concluix el cicle Encuentro con Escritores. Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha arribat aquest dimecres a l’última sessió de la cita anual Encuentro con Escritores amb l’autor d’Un miracle sense importància, Pasqual Mas, que ha contestat a les preguntes enviades pels lectors en el vídeo que l’organització ha publicat al seu compte de Youtube.

«El ciclo Escritores En La Biblioteca Valenciana es manté en les xarxes socials de la Generalitat Valenciana Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu», va anunciar la institució per xarxes socials el passat 25 de març, que va prendre aquesta decisió per l’emergència sanitària.

El primer autor que va participar en aquesta iniciativa de manera online va ser Carles Cano l’1 d’abril i des d’aleshores han passat per aquesta plataforma Vicent Baydal, autor de Els valencians, des de quan són valencians?, i Juanjo Braulio, que ha escrit El silencio del pantano.

Aquesta edició es va iniciar el 5 de febrer amb Sergio del Molino, autor de La España vacía; i li van seguir Mercé Viana, autora Les dones invisibles; Aroa Moreno, escriptora de llibres com La hija del comunista, i Fina Masgrau, autora de Marieta Somnia, entre altres escriptors.


¿Qué opinas?