Els castellonencs Miguel Alayrach i Marta Ribes publiquen “¡No soy raro!”

L’escriptor compta amb 22 publicacions infantils al llarg de la carrera literària

Sara Carlos / Vila-Real 22.12.2022 | 11:03

Miguel Alayrach, el nou conte i Marta Ribes. Miguel Alayrach

L’escriptor establert a Geldo Miguel Alayrach i la il·lustradora castellonenca Marta Ribes han llançat el seu nou conte infantil, que es tracta “d’un àlbum il·lustrat ple d’emoció, sensibilitat i caràcter baix un prisma reivindicatiu, didàctic i positiu”, expliquen els autors.

Aquesta obra està orientada a fomentar entre el públic més jove el desenvolupament de la seua personalitat lliure de prejudicis i sense veure’s influïts per les opinions de la resta. Per això, Pablito protagonitza aquest conte on mostra el seu desagrat davant les opcions que li proposen per divertir-se i expressa els seus vertaders gustos.

¡No soy raro! s’ha publicat en castellà a l’editorial Batidora ediciones de Vila-real, encara que es té previst traduir-la a altres idiomes, explica Alayrach, que a la seua bibliografia ja figuren 22 publicacions infantils. Ribes, llicenciada en Belles Arts, s’ha encarregat de dibuixar les 24 il·lustracions que componen aquesta obra amb tècnica d’aquarel·la i llapis “buscant un colorit brillant i càlid”.

¿Qué opinas?