Moncofa celebra la seua IX Fira del Llibre amb la presència de 60 autors

L’esdeveniment comptarà amb un teatre, un contacontes i varies presentacions de llibres

Sara Carlos/ Moncofa 30.07.2022 | 11:15

Cartel de la Feria del libro de Moncofa
Cartel de la Feria del libro de Moncofa diseñado por Ferrán Cabezas. Ayuntamiento de Moncofa

L’ Ajuntament de Moncofa ha organitzat la novena edició de la seua Fira del Llibre al Passeig Marítim des d’ahir fins demà, amb 60 autors i quasi una vintena entre editorials i llibreries. La regidora de Cultura, Ana Gracia, ha manifestat que han sigut “singularment ambiciosos” per omplir les platges de cultura, oci i diferents àmbits econòmics relacionats amb el turisme del municipi.

Aquesta esperada cita literària, que es va reprendre l’any passat després de la situació pandèmica, s’inaugurà ahir a les 19:00 amb un col·loqui literari amenitzat amb música en directe d’Óscar i Ori i finalitzarà aquest diumenge amb la presentació del llibre El vuelo de la paloma, de Rosabel Peñarroja.

A més, durant aquests dies es podrà assistir al teatre Luces, Cámara y Stop, de Teatroscope, i del contaconte Pippi Calzaslargas, de Rebombori Cultural, entre altres esdeveniments.

La Fira acollirà autors com Rosario Raro, autora de El cielo sobre Canfranc, l’il·lustrador de contes infantils Iván Alfaro i l’escriptora castellonenca Laura Ventura, a més de molts altres. Entre les editorials i llibreries es troben Tirant lo groc, Còmics de Col·lecció i Bufanúvols Llibreria.

¿Qué opinas?