Sheila Navalón publica la seua primera novel·la, «Manos de bruja»

Els temes més recurrents en les històries de Sheila Navalón són la mort, les bruixes i els personatges antiheroics

Sara Carlos /Castelló 11.10.2023 | 11:10

Autora. Sheila Navalón
Portada.
Portada. Sheila Navalón

L’escriptora castellonenca Sheila Navalón ha publicat la seua primera novel·la, Manos de bruja, amb Hela Ediciones, una història catalogada com a fantasia fosca. Esta obra ha portat a l’autora a assistir a la seua primera signatura de llibres, que ha sigut en la HispaCon 2023 (Saragossa).

Després d’una llarga experiència escrivint relats, Sheila Navalón s’ha llançat a crear un llibre més extens, que tracta sobre els Burke, qui s’han dedicat en cos i, sobretot, en ànima, a fer d’Edimburg un mausoleu d’esperits als quals recórrer per a dur a terme els seus tripijocs: encantar cases, posseir gent, instigar aparicions terrorífiques… Tot el que necessiten per a fer que els vius els facen favors i solten diners. No obstant això, una nit, les ànimes comencen a desaparéixer de la ciutat sense deixar rastre. Adamina, cap actual dels Burke, ha de recórrer a Catriona, una jove doctoranda en parapsicologia perquè l’ajude a aclarir qui o què s’ha emportat als seus fantasmes, explica la sinopsi.

Els temes més recurrents en les històries de Sheila Navalón són la mort, les bruixes i els personatges antiheroics, però també ha escrit sobre pirates, entre altres. Fins al moment ha creat multitud de relats, alguns d’ells premiats i publicats en diverses antologies.

¿Qué opinas?