Les llibreries reobrin les seues portes seguint les mesures de seguretat

Alguns establiments esperaran unes setmanes per reprendre la seua activitat

Sara Carlos/València 4.05.2020 | 11:46

Llibreria
Les llibreries valencianes reobrin les seues portes. Canva

Les llibreries de la Comunitat Valenciana tornen a obrir aquest dilluns els seus comerços al públic després de la nova regulació aprovada pel Govern per a la fase 0 de desescalada per la Covid-19.

Librería Noviembre de Benicàssim ha reobert amb cita prèvia, encara que manté els repartiments a domicili, així com Librería 80 Mundos d’Alacant també atendrà als clients amb cita prèvia i mesures de seguretat, mentre que altres, com a Librería Miranfú, de València han decidit esperar a la fase 1, que està previst que comence el dia 11 de maig.

El Boletin Oficial del Estado (BOE) arreplega l’ordre ministerial que establix que des d’aquest dilluns «podrá procedir-se a la reobertura al públic de tots els establiments i locals comercials detallistes i d’activitats de servicis professionals l’activitat dels quals s’haguera suspés després de la declaració de l’estat d’alarma».

Aquells establiments superiors als 400 metres quadrats, els centres i parcs comercials i els que es troben dins dels anomenats centres sense «accés directe i independent des de l’exterior» no està permesa la seua obertura, segons aquesta normativa.


¿Qué opinas?