La Biblioteca de la Universitat Jaume I tornarà a prestar els seus serveis aquest dimecres

Les comandes s’atendran per ordre d’arribada a la safata del correu electrònic

Sara Carlos/Castelló 25.05.2020 | 12:34

Biblioteca de la UJI
Prestatgeria de la Biblioteca de la Universidad Jaume I de Castelló. Sara Carlos

La Biblioteca de l’UJI reprendrà el telepréstec i el préstec de volums amb cita prèvia a partir d’aquest dimecres, ja que de moment està adaptant les seues instal·lacions a la nova situació per garantir la seguretat dels visitants després de l’entrada de la província a la fase 1.

Així ho ha comunicat la universitat castellonenca, que a més ha modificat els horaris del servei comentat durant aquest primer període, de manera que la biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Per sol·licitar la cita prèvia, els usuaris hauran d’enviar els llibres que volen recollir a través del correu electrònic biblioteca@uji.es, que s’atendran en funció de l’ordre d’arribada.

Per a això, el personal de la biblioteca es posarà en contacte amb els sol·licitants per donar-los instruccions sobre la recollida de material, on figurarà el dia i l’hora d’aquesta.

Les mateixes fonts afirmen que els serveis s’aniran reprenent segons es vagen superant les fases i les ordres ministerials, així com les indicacions de la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón.


¿Qué opinas?