José Manuel Pedrós signa exemplars de la seua nova novel·la en la Fira del Llibre de València

L’obra tracta la història de Celso, un jove pintor condemnat a quatre anys de presó per una violació que no va cometre

Cartel. ADEM

Sara Carlos/ València 03.05.2024 | 9:45

L’escriptor oriünd del Port de Sagunt José Manuel Pedrós estarà demà, 3 de maig, signant exemplars de la seua nova novel·la, Beatrice. La herida del pintor, a les 17:00 en la caseta de la Fnac i a les 18:30 en la caseta de la llibreria Nova de la 59a Fira del Llibre de València.

L’autor ha explicat respecte a esta experiència: «Serà un dia intens, ja que estar en dues llibreries en un mateix dia en plena Fira del Llibre de València és una cosa molt exigent per la quantitat de gent que es passa pels Jardins del Real i visita totes i cadascuna de les casetes de les diferents llibreries». No obstant això, ha afegit: «El contacte amb el públic lector i la possibilitat de parlar-los directament, signar-los les obres i escoltar-los és sempre reconfortant i segur que em dóna força per a poder fer front a esta autèntica marató»

José Manuel Pedrós, que porta més de 10 llibres publicats, tracta la història de Celso, un jove pintor condemnat a quatre anys de presó per una violació que no va cometre. Malgrat els contratemps i les aparences, sempre va mantindre la seua innocència, i durant la seua estada en el penal es recrea pensant en Beatrice, que és la seua musa i la causa de la seua condemna, dirigix el taller de pintura, reflexiona sobre la vida i manté llargues xarrades amb Almudena, una psicòloga del penal per la qual sent una especial atracció.

¿Qué opinas?