J. Javier Arnau participa en el cicle literari ‘Diàleg de Llibres’

Esta història, que es desenvolupa a València, Sagunt i El Puig de Santa María, es complica quan s’invoca al déu elefant

Sara Carlos/ Sagunt 09.04.2024 | 21:00

L’escriptor J. Javier Arnau xarrarà sobre la seua nou novel·la, El dios elefante, Chaugnar faugn, demà, 10 d’abril, en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt a les 19.00, dins del cicle literari ‘Diàleg de Llibres’ organitzat per l’Ajuntament de Sagunt. Esta cita literària serà en castellà i la seua entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

La novel·la, publicada el 24 de gener d’enguany, tracta sobre la investigació que duen a terme els exmembres del Departament d’Amenaces Sobrenaturals sobre la desaparició d’unes relíquies sagrades i elements místics. L’equip d’investigació està format per diversos éssers sobrenaturals: una strigoi, un licantrop, un esperit, un mag i un posseïdor de l’Espasa de Sant Jordi. Esta història, que es desenvolupa a València, Sagunt i El Puig de Santa María, es complica quan s’invoca al déu elefant.

L’escriptor J. Javier Arnau, oriünd de Port de Sagunt, va guanyar el Premi Ignotus 2011 a la millor obra poètica amb el seu poemari Paraísos Cibernéticos, que co-va escriure amb Carlos Sueiro. Així mateix, a més de la seua faceta poètica, l’autor compta amb novel·les col·laboratives com a Aromas en infrarrojo i Cabeza de Playa, així com relats que s’han publicat en antologies i articles en diverses revistes. J. Javier Arnau també és l’editor de la revista digital Planetas Prohibidos i ha escrit i dirigit diverses obres de teatre.

El cicle literari ‘Diàleg de Llibres’ és una iniciativa del departament de Cultura en col·laboració amb el departament de Biblioteques de l’Ajuntament de Sagunt en el qual autors i autores presenten els seus llibres i ‘dialoguen’ amb el públic assistent.

¿Qué opinas?