La II edició de la Fira del Llibre de Geldo tindrà lloc este dissabte

En la programació vespertina s’han organitzat diversos actes en favor de les víctimes de conflictes armats actuals

Sara Carlos/ Geldo 12.04.2024 | 21:00

Este dissabte, 13 d’abril, Geldo celebrarà la seua II Fira del Llibre de 10:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 en la plaça D. Antonio Férriz Díaz, també coneguda com a plaça de l’església, on es reuniran més d’una desena d’editorials i tres llibreries valencianes.

Esta cita literària compta amb presentacions i signatures de llibres de l’escriptora la burrianense Bibiana Collado, autora de Yeguas exhaustas, i de Luis Rodríguez, guanyador del prestigiós Premio Tigre Juan de narrativa en la seua 44a edició amb la novel·la Mira que eres, així com Un viatge per els parets de Borriana a Vinaròs. Orígens del grafiti a Castelló, de MC Alberto. Així mateix, la Fira comptarà amb tallers d’il·lustració, contacontes, poesia, música en directe i animació infantil, entre els quals destaca el taller d’il·lustració amb l’artista de Jérica Meluca Redón.

En la programació vespertina s’han organitzat diversos actes en favor de les víctimes de conflictes armats actuals, com el d’Ucraïna i Palestina, amb la presentació del llibre de Sor Lucía Caram, Invitados a reconstruir, un recital poètic propalestina i la música en directe de la ucraïnesa Maria Lukhtai, entre altres.

La II Fira del Llibre de Geldo també comptarà amb una zona exclusiva d’animació infantil i d’oci amb barra de bar i s’atorgaran els premis del III Concurs de Cal·ligrafia Ramón Rubio i el III Certamen de Contes per a Joves Escriptors Miguel Alayrach Martínez alhora que els xiquets i xiquetes podran participar en el concurs de lettering obert durant tota la jornada de dissabte.

El programa conclourà a les 20 hores enfront del Palau dels Ducs de Medinaceli amb l’actuació musical de Manouche Vermout, organitzada per la Fundació Bancaixa Sogorb dins del seu cicle de concerts Ad libitum.

¿Qué opinas?