La II Fira de l’Edició Independent conclou els tres dies de celebració

L´esdeveniment ha comptat amb taules rodones, presentacions i activitats infantils

Sara Carlos/ València 27.06.2022 | 16:40

Fotografia de la inauguració.
Inauguració de la Fira. APEV

La Fira de l’Edició Independent de València ha finalitzat a les 21:00 d’aquest diumenge la seua segona edició a l’esplanada Veles i Vents de la Marina del Cap i Casal, que ha estat organitzada per l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV) i l’Ajuntament. La presidenta d’AEPV, Àfrica Ramírez, va manifestar a la inauguració: “La proposta d’aquesta fira és eixir de les zones clàssiques per tal d’apropar-nos el màxim possible a la ciutadania cultural”.

L’esdeveniment es va iniciar el divendres passat, durant el qual es va celebrar la Jornada per a Professionals amb taules rodones on es va debatre sobre l’àmbit de l’edició i les seues implicacions, com Economia social dins el món de l’Edició o Monetitzar l’autoria . Viure de l’art d’escriure i dibuixar.

Els visitants han pogut gaudir de tres intenses jornades plenes d’activitats infantils, com el taller Michu quiere ser humano, a càrrec d’Ivan Alfaro, la presentació d’Històries originals de la vida real, Mary Wollstonecraft amb la traducció de Carme Manuel, o l’activitat Calpurnia, de Maria Gabian, organitzada per l’Editorial Gusanillo.

¿Qué opinas?