El Golem Fest Valencia aposta fort en la seua IV edició

La taula redona “Escritores Valencianos” estarà formada per quatre autors i un moderador

Sara Carlos / València 23.11.2022 | 12:10

Cartell del Golem Fest 2022 dissenyat per Mac Diego. Golem Fest

El festival de fantasia, terror i ciència ficció Golem Fest torna aquest dijous amb una IV edició a l’Auditori Joan Plaça, al Jardí Botànic de València, on estarà fins diumenge i oferirà tallers, taula rodona, presentacions, firmes i moltes altres activitats.

Aquest any porta novetats, com la convocatòria del I Concurs de Relat Curt per part de l’Associació Cultural Golem Fest, la presència de la guanyadora del premi Nebula Cat Rambo i la col·laboració dels alumnes de l’IES La Patacona d’Alboraia amb el maquillatge i caracterització de Nosferatu, a més de les tres rutes guiades amb CaminArt per “conéixer la València més sinistra i sobrenatural”, segons l’organització.

Entre les activitats està la taula rodona “Escritores valencianos”, on participaran Juan Miguel Aguilera, Ximo Cerdà, Míriam Alonso i Eva G. Guerrero, juntament amb la moderació de José Luis Rodríguez-Núñez.

L’entrada és gratuïta, però s’haurà de fer la inscripció als tallers El vampiro. Recorrido y creación y Cómo escribir personajes de carne y hueso, que seran impartits per Míriam Alonso i Valeria Correa respectivament.

¿Qué opinas?