Borriol celebra el seu VII Fira del Llibre

Després de l’obertura, que tindrà lloc a les 11 hores, l’escriptor Francisco Toledo presentarà la seua obra La estrella de ébano

Sara Carlos/ Borriol 13.04.2024 | 13:14

La VII Fira del Llibre de Borriol arriba a la Plaça de la Font aquest diumenge, 14 d’abril, des de les 11 fins a les 14 hores, on hi haurà presentacions de llibres, signatura d’exemplars y tallers infantils de recital poètic amb lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés.

Després de l’obertura, que tindrà lloc a les 11 hores, l’escriptor Francisco Toledo presentarà la seua obra La estrella de ébano, a la qual seguirà la presentació de ¿Ya vas al cole? de Maribel Torrecillas. A les 12:45 es donaran els premis de l’I Concurs de Relats Breu i a les 13 hores serà el torn d’Aina Gracía-Carbó i La força del Vast Domini. A continuació, la poetessa durà a terme un recital poètic al costat de Reis Lliberós per a commemorar el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés. A les 14 hores es clausurarà la fira.

Els autors i autores que estaran signant exemplars són Ramón Ibáñez, Pasqual Mas, Germà García Belmonte, Josep Usó i Mañós, Reis Lliberós, Isabel Villarrocha, Laura Ponce, Cristian Arenós, Roberto Monzó, Victoria Peset, Juan Gaspar Nebot, Estela Ferrero, Adrián Camps, Javier García, Jesús Miralles, Mª Carmen Castillo, Mayeska, Pere Duch, Vicent Gascó i Néstor Arrés Fernández.

També hi haurà tallers infantils a càrrec del AFA CEIP Borriol, de MUHBO-Tourist Info Borriol i de Maribel Torrecillas.

¿Qué opinas?