Litera Libros obté una menció especial del jutjat en la Fira del Llibre Infantil de Bolonia

L’esdeveniment compta amb més de 800 editorial on 9 d’elles són valencianes

Sara Carlos/ València 22.03.2022 | 16:02

Expositor valenciano.
Expositor de les editorials valencians. AEPV

El jurat de la 59a Bologna Children’s Book Fair (BCBF), que se celebra des d’ahir fins dijous que ve, ha guardonat amb una menció especial a la categoria Opera Prima el llibre de Berta Páramo, Fluidoteca, publicat per l’editorial Litera Libros. El seu editor d’aquest segell establert a Albuixech, Juan Romero, manifesta: “Aquesta menció és tot un reconeixement a la nostra feina i una gran espenta per continuar apostant per la internacionalització i la presència al mercat mundial des d’una editorial valenciana”.

A l’esdeveniment han participat 800 editorials, 9 d’elles valencianes, Savanna Books, Media Vaca, Algar, Andana, Grafito, Litera Llibres, Anell de Sirià, Sembra Llibres i Iglú, que han exposat les seues obres al lloc col·lectiu de la Federació de Gremis d’Editors de Espanya, gestionat per l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV) i finançat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Aquest any, la BCBF compta amb més de 1000 expositors i més de 90 països, fet sobre el qual la directora de l’event, Elena Pasoli, ha afirmat que són “molts més” del que esperaven. 

¿Qué opinas?