Entre Lletres, un esdeveniment literari a València

Les taules de presentació es distribuiran per temàtiques on cada autor podrà de manera individual donar a conéixer la seua obra i debatre i preguntar entre ells o amb el públic
Logo Entre Lletres

Sara Carlos/ València 13.04.2024 | 13:00

La trobada literària Entre lletres celebrarà la seua segona edició este diumenge, 14 d’abril, des de les 10:30 fins a las 20:00 a la Casa de Patraix, on es reuniran 30 escriptors i escriptores publicats i autopublicats de diferents temàtiques per a presentar les seues obres.

Des de l’organització expliquen: «Estem nerviosos i orgullosos per l’esdeveniment, ja que l’any passat va ser la seua primera edició, on huit escriptors vam estar presentant durant tot el dia ininterrompudament les nostres obres i enguany hem crescut arribant fins als trenta escriptors». Així mateix, han afegit: «Organitzar taules temàtiques i fins i tot a haver de tancar llistes ja que no podíem abastar el nivell d’escriptors que volien participar ha sigut complicat, però gratificant».

Amb perspectiva de l’any que ve, volen continuar «ampliant, fins i tot arribar a poder organitzar tot un cap de setmana on tots els escriptors que vulguen participar, ja siguen de la comunitat o de fora, puguen assistir».

Les taules de presentació es distribuiran per temàtiques on cada autor podrà de manera individual donar a conéixer la seua obra i debatre i preguntar entre ells o amb el públic mentre una moderadora s’encarrega d’amenitzar i dirigir la xarrada.

Des de les 10:30 fins a les 14:00 serà el torn de la novel·la policíaca, el thriller, la poesia, la fantasia i la ciència-ficció. A les 16:00 es reprendrà la jornada amb les temàtiques: romàntica, creixement i salut i finalitzarà amb la taula redona de relats. En la clausura de l’acte hi haurà un sorteig de tres lots de llibres entre els assistents del dia. Així mateix, l’esdeveniment comptarà amb una taula de vendes on es podran adquirir els exemplars dels autors participants.

Alguns membres de l’Associació d’Escriptors Morvedre (ADEM) participaran en esta jornada, com són els escriptors Javier Arnau, Rosa Feases i Vicente Chulvi. Des d’ADEM han afirmat: «Creiem que és una molt bona mostra del gran talent literari que tenim a la nostra comarca i que, des de la nostra associació tractem d’impulsar i de donar a conéixer».

¿Qué opinas?