El festival Terramur, una àmplia programació amb autors valencians

Esta trobada de literatura fantàstica té lloc hui i demà, 22 i 23 de març

Sara Carlos/ Murcia 22.03.2024 | 16.10

El Festival Terramur, que s’està inaugurant en estos moments en el Centre Cultural Puertas de Castilla  (Av. Miguel de Cervantes, 1, Múrcia), compta amb una àmplia programació en la qual participen escriptors, autores i il·lustradors valencians com Andrea Manfredini, Lola Llatas, Mireia Pérez, Aitor Aráez, Celia Añó, Raúl Alcantarilla, Laura Tárraga, Eva G. guerrer i Clara Dies Valls, entre d’altres.

Entre les activitats destaquen les taules redones, com en la que participen Andrea Manfredini i Clara Dies Valls al costat de Javier Prado i Ángel Abellán, en la qual modera Alejandro Rodríguez Tárraga, Il·lustració & Còmic, o la que duran a terme Lola Llatas, Laura Tárraga, Susana Vallejo, amb la moderació de Rosa Gil, Infantil & Middle Grade.

Així mateix, també hi haurà amb obres de teatre, com Tic-Tac; activitats com La corte de invierno, i sessions d’assaig, sortejos i ponències com Worldbuilding en minúsculas, de Raúl Alcantarilla.

Este festival de literatura fantàstica que té lloc hui i demà, 22 i 23 de març, se celebra per segon any consecutiu després del gran acolliment de la seua primera edició, a la qual van assistir més de tres-centes persones.

¿Qué opinas?