‘Doña Gloria. Vive sin miedo’, una obra conjunta d’Amador Naya i Arantxa Cerezo

La sinopsi explica que, després del seu matrimoni i trasllat a Granada, donya Gloria torna a Madrid i la seua vida dona un gir

Portada del llibre. ADEM

Sara Carlos/ Sagunt 23.05.2024 | 10:15

Els escriptors Amador Naya i Arantxa Cerezo han tret a la venda la seua nova novel·la escrita de manera conjunta, que narra la història i peripècies vitals de la seua protagonista, que dona nom a l’obra: Doña Gloria. Vive sin miedo.

«Quan dones un llibre a la impremta la sensació és com veure emancipar-se a unfill», explica Amador Naya, i afig: «És un procés d’incertesa però que has de viure com alguna cosa que forma part de la vida, en este cas de la vida de l’escriptor: el pas definitiu perquè eixe bebé que és la teua novel·la comence a viure la seua vida».

La sinopsi explica que, després del seu matrimoni i trasllat a Granada, donya Gloria torna a Madrid. Mai s’hauria imaginat el gir que la seua vida anava a donar, com se li anaven a trencar tots els esquemes i com anava això a sorprendre-la. «Però ella és així, amb les seues boges ganes de viure, de gaudir el moment i, sobretot, de deixar-se portar sense pensar en el què diran. Donya Gloria va aprendre a viure després de la mort del seu primer marit i en estes pàgines ens el demostrarà», incidix l’autor. Així mateix, l’escriptor afirma que en l’àmbit personal, allò que més interessant troba a esta novel·la «és el realisme del personatge central», i expressa: «Parlem d’una dona de carn i os, que patix i s’equivoca, que pren decisions arriscades però que lluita per viure la seua vida conforme als seus propis paràmetres. Una vida allunyada de prínceps blaus, que bé podria ser la de qualsevol de nosaltres».

Des de la Asociación de Escritores de Morvedre indiquen que esta novel·la «promet no deixar a ningú indiferent» i que aposta per la llibertat de «viure la vida sense complexos».

¿Qué opinas?