Torna la ComarCON de Torrevella este cap de setmana

En la seua última edició va aconseguir fins a 7000 visitants

Cartell. ComarCON

Sara Carlos/ Torrevella 09.05.2024 | 16:30

La ComarCON24 tindrà lloc en el Palau dels Esports de Torrevella este cap de setmana, 11 i 12 de maig, i comptarà amb un programa de més de 150 activitats entre les quals hi haurà jocs de taula, de rol, concursos, tallers i xarrades, entre altres.

Entre les xarrades es troben Revisió de portafolis per a artist alley, Creació de móns ficticis, Dissenys de personatges i fins i tot Taller d’iniciació al còmic. Així mateix, també hi haurà tallers d’origami, Hama Art, marcapáginas Pokemon i fabricació de fermalls i camafeu steampunk, entre altres.

Els concursos versen sobre diferents temàtiques: La creïlla calenta, La teua lletra em sona, Torneig de Kame Kame Ha, etcètera. De la mateixa manera, el públic també podrà participar en Softcombat com a Duels Nerf, de la Asociación Razia, o llançament de ganivets, amb Smial de Mordor, entre altres.

La ComarCON, organitzada anualment l’Associació Juvenil La Comarca, és un esdeveniment d’oci alternatiu que es va crear en 2013 i en la seua última edició va aconseguir fins a 7000 visitants , segons expliquen des de l’organització.

Vídeo de la ComerCON. ComerCON

¿Qué opinas?