La Biblioteca d’Onda organitza activitats culturals per al mes d’abril

El taller de creació literària continua el seu funcionament habitual digitalment

Sara Carlos/València 20.04.2020 | 12:17

Llibre
La Biblioteca de Onda ha programat activitats davall el lema #ConfinamentNoVolDirAvorriment. Canva

La Biblioteca d’Onda ha ofertat per a aquest mes la programació cultural «La Biblio a Casa», que està composta per sessions de contacontes, que tenen lloc els dimarts a través de les seues xarxes socials, i els dijous recomanen llibres que estan disponibles en la plataforma, entre altres activitats.

«Volem fer més fàcil el dia a dia dels nostres jóvens transmetent-los cultura a través de les xarxes sociales», ha manifestat Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques de la localitat.

La biblioteca també ha organitzat tallers musicals, de manualitats i lectura davall el lema #ConfinamentNoVolDirAvorriment.

Aquest dijous, que se celebra el Dia del Llibre, hi haurà una lectura conjunta per a adults i xiquets dels llibres d’Agatha Christie, que consistirà en el fet que els participants lligen un fragment dels relats protagonitzats per Hèrcules Poirot, que enguany és el centenari de la seua primera aparició.

Així mateix, el taller de creació literària, on poden participar jóvens entre 12 i 25 anys virtualment els dimarts, continua funcionant durant l’Estat d’Alarma.


¿Qué opinas?