L’Associació d’Escriptors de Morvedre visita l’editorial Sargantana

Els membres han conegut les fases que seguix esta entitat per avaluar, editar, comercialitzar i vendre un llibre

Sara Carlos/ Paterna 10.03.2024 | 18:20

L’Associació d’Escriptors de Morvedre (ADEM) ha visitat les instal·lacions de l’editorial valenciana Sargantana per conéixer el procés d’edició dels llibres. «Ha sigut una molt interessant i il·lustrativa visita que ens ha permés conéixer des de dins com és el procés d’edició d’un llibre, des que un manuscrit entra per la porta i l’autor signa el contracte amb l’editorial fins que, finalment, eixa obra arriba a les prestatgeries de les llibreries i a les mans dels lectors», expliquen des de ADEM.

Els autors i autores que s’han desplaçat fins a la seu de l’editorial, que es troba en el polígon industrial de Paterna, han conegut les fases que seguix esta entitat per a avaluar, editar, comercialitzar i vendre un llibre.

Els membres de ADEM consideren que «ha sigut molt instructiu», i han afegit sobre observar este procés de prop: «Pot ajudar a millorar les propostes que els nostres associats i associades realitzen a les editorials a l’hora d’enviar els seus manuscrits, la qual cosa els permetrà arribar millor preparats a eixe procés tan important per als escriptors, més si, com molts de nosaltres, són autors poc coneguts o que recentment comencen la seua aventura en el món de la paraula escrita».

Així mateix, des de ADEM han manifestat que que la col·laboració entre l’editorial i l’associació es mantindrà i s’estudiarà la realització de nous actes conjunts.

¿Qué opinas?