Vociferio suspén la seua cita anual a causa de l’emergència sanitària

L’organizació de l’event ha preferit anul·lar la seua celebració per seguretat

Sara Carlos/ València 20.05.2020 | 12:08

Vociferio
L’event es celebrarà el pròxim any. Vociferio

El festival de poesia de València ha anunciat la cancel·lació de la seua novena edició, que s’anava a celebrar de l’11 al 21 de juny, per la covid-19 aquest dimarts, segons ha informat la mateixa organització a la seua pàgina web.

Les mateixes fonts han exposat els seus motius, entre els quals manifesten que «un festival, abans de res, és una celebració i no hi ha res a celebrar», per això, han volgut acompanyar d’aquesta manera les famílies en el seu dol; no posar en risc ni als participants en l’esdeveniment ni al públic «al no poder garantir la seguretat» per la situació actual de la falta d’un tractament efectiu ni vacuna, i han pres la decisió de no fer-lo a la tardor juntament amb les institucions i entitats que col·laboren en el mateix.

Aquest últim motiu es deu al fet que l’ajornament de l’edició 2020 de Vociferio podria «afectar l’assistència als esdeveniments d’altres festivals que tradicionalment ja es celebren en aquestes dates», motiu pel que han preferit esperar a l’any següent.

L’organització d’aquest festival de poesia valencià, que està consolidat després de vuit anys, tenia previst presentar el seu cartell el proper 23 de maig.


¿Qué opinas?