Mafalda visita Sagunt en una exposició itinerant

La mostra està dividida en tres seccions: El Humor de Quino, Mafalda i Homenaje a Quino

Sara Carlos / Sagunt 06.05.2023 | 11:15

Quino.
Fotografia de l’exposició. Sara Carlos

L’exposició Quino, Mafalda y mucho más ja pot visitar-se en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt fins al pròxim 30 de juny de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.00, l’entrada de la qual és gratuïta. L’Autoritat Portuària de València, en col·laboració amb l’Institut Quevedo de l’Humor de la Universitat Alcalá de Henares, ha organitzat esta exposició itinerant que Sagunt ha inclòs en la seua programació cultural de primavera.

La mostra consisteix en una recopilació de 200 vinyetes, cartells publicitaris i audiovisuals de l’humorista Joaquín Salvador Lavado Tejón, conegut com Quino. A més, en l’exposició s’han inclòs codis QR per descarregar àudios en els mòbils i llibres en braille.

Quino, Mafalda y mucho más està repartida entre els tres pisos del Centre Cultural Mario Monreal i es divideix en diverses seccions: El Humor de Quino, on s’explica la seua tècnica i el sentit de les seues obres; Mafalda, en la qual es mostra l’univers que envolta a esta icona mundial de còmic, i Homenaje a Quino, en la qual s’exposen els premis que ha rebut aquest artista.

¿Qué opinas?