La Biblioteca de Burjassot obri al públic aquest dimecres

Els usuaris hauran d’utilitzar gel hidroalcohòlic a l’entrada i mascarilla

Sara Carlos/Burjassot 27.05.2020 | 14:00

Biblioteca
Els llibres hauran d’estar 14 dies en quarantena després de ser tornats. Sara Carlos

Els burjassoters ja poden agafar i tornar llibres a la biblioteca del municipi a partir d’aquest dimecres amb cita prèvia a través del correu electrònic o del telèfon 96 316 06 30 amb l’extensió 2 amb horari de 9:00 a 14:00 hores pel matí i 17:15 a 19:00 hores per la vesprada.

La Regidoria de Cultura de Burjassot ha assegurat que «no estarà permès l’accés a les sales, ni la consulta d’exemplars, ni l’estància presencial per a la lectura o estudi», ja que únicament podrà oferir el servei de préstec i devolució i les persones que acudisquen a la biblioteca hauran d’utilitzar gel hidroalcohòlic a l’entrar i portar mascareta

Així mateix, també ha anunciat que la biblioteca infantil «permaneixerà tancada», però els seus llibres es poden prestar a la Sala de la Biblioteca d’Adults seguint les mateixes normes.

El personal bibliotecari indicarà a quants usuaris pot atendre simultàniament, de manera que «la resta hauran d’esperar el seu torn fora de la biblioteca, mantenint la distància de seguretat», manifesta la Regidoria de Cultura.

Quan es tornen els exemplars a la biblioteca hauran d’estar en quarantena durant 14 dies abans de tornar a ser prestats, expliquen les mateixes fonts.


¿Qué opinas?