Israel Quevedo presenta la seua nova obra a Onda

La voz de las entrañas és una obra narrativa de gènere negre ambientada a València en 1982

Israel Quevedo.
Israel Quevedo. Israel Quevedo

Sara Carlos/ Castelló de la Plana 20.06.2024 | 15:15

L’escriptor Israel Quevedo presentarà el divendres 28 de juny a les 19:30 el seu nou llibre, La voz de las entrañas, a la Casa de la Cultura d’Onda, dins de la programació de ‘Onda va de llibres’ organitzada pel consistori de la localitat.

La voz de las entrañas és una obra narrativa de gènere negre ambientada a València en 1982, on una xica apareix assassinada i escorxada a les afores de la ciutat. L’oficial de policia Ernesto Falomir reconeix la víctima pel tatuatge que lluïx en el turmell: el cap d’un unicorn negre. Es tracta de Laura Lladró, una antiga nòvia a la qual no havia vist des de feia anys. Encobert pel seu company Sánchez, Falomir desobeirà les ordres del comissari perquè abandone el cas al·legant implicacions personals.

Esta és la tercera novel·la de l’escriptor, ja que Israel Quevedo Puchal, oriünd de Castelló, també és autor de les novel·les Saber que vas a morir i Mal de Cuervos, esta segona va entrar en la selecció oficial dels Premios Guillermo de Baskerville. Així mateix, també ha escrit relats i ha realitzat publicacions d’àmbit científic.

Este llibre ha comptat amb el suport dels lectors des d’un primer moment, ja que s’ha dut a terme una iniciativa de micromecenatge, també conegut com a crowdfunding, en la qual ha aconseguit el 115% de la recaptació.

¿Qué opinas?