Bonrepòs i Mirambell celebren este dissabte la seua I Fira del Llibre

Per a acabar la jornada, es durà a terme el lliurament de premis del concurs d’Animació a la Lectura Recomana’m un llibre

Cartell. Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell

Sara Carlos/ Bonrepòs i Mirambell 30.05.2024 | 10:30

La I Fira del Llibre de Bonrepòs i Mirambell tindrà lloc este dissabte, 1 de juny, de 10:30 a 20:30 en la plaça del Poble, on hi haurà tallers, presentacions d’obres, animació, recitals, contacontes i lliurament de premis.

Després de la inauguració, començarà el concurs d’Animació a la Lectura Recomana’m un llibre i un taller de pintacares, que estarà a càrrec de Cristina Branchadell. A les 10.50, Maria Carme Arnau i Orts presentarà el seu llibre L’essència de l’abre (Balandra Edicions, 2023). A continuació, Contaclown realitzarà un contacontes titulat Transformacontes.

Cristian Arenós i Laura Ponce duran a terme el taller Publica tu libro  i Alberto Porta presentarà el seu llibre Los niños que nunca fuimos (Unària Edicions, 2024). Després tindrà lloc la presentació del llibre Quan mou la carlinada, de Germà García Belmonte (Edicions Bromera, 2023), que va ser Premi Maig – Memorial Pasqual Batalla de novel·la curta 2023. A les 13.00, Amelia Díaz Benlliure i Luciana Reis impartiran el taller Collage i poesia. Per a finalitzar el matí, Manel Hurtado presentarà el seu llibre Les Puces (Edicions Bromera, 2023), guanyador del Premi Isabel de Villena Premis Ciutat de València 2023.

A la vesprada tindrà lloc el taller Animació amb personatges de còmic, amb Cristina Branchadell, i el taller Collage i il·lustració infantil, a càrrec de l’il·lustrador Sergio Montal i el recital Cita prèvia. Abans del vers (Edicions del Buc), amb Eduard Marco i Jaume Pérez-Montaner.

A les 18.00 serà el torn del contacontes Subhasta de contes, a càrrec de Vicent Cortés, que també presentarà el seu llibre “Quisicoses” per a éssers curiosos (L’Eixam Edicions, 2024). A les 19.00 tindrà lloc el taller Crea el teu personatge de còmic, amb l’il·lustrador Yuri Oda, i la presentació i recital del llibre Estellés desconegut. Una correspondència pòstuma (El Pont Cooperativa de Lletres), amb Rosa Lluch, Germà García Belmonte i Josep Usó.

Per a acabar la jornada, es durà a terme el lliurament de premis del concurs d’Animació a la Lectura Recomana’m un llibre.

¿Qué opinas?