Vicente Chulvi Catalá presenta la seua obra ‘Brillarás en el cielo, Reina’

Esta obra de suspens tracta sobre el cap d’homicidis de València Luka Martínez, que ha de resoldre l’assassinat d’una de les cinc Reines en la nit de disfresses

Presentación de la novela. Vicente Chulvi

Sara Carlos/ Rafelbunyol 27.05.2024 | 10:30

L’escriptor Vicente Chulvi Catalá presentarà este divendres, 31 de maig, a les 18 hores la seua primera novel·la: Brillarás en el cielo, Reina, en la llibreria Vuelo de Palabras (av./ Georgieta, 22, València).

L’autor, procedent de Rafelbunyol, explica sobre les expectatives que té de la presentació: «Espere donar-me a conéixer i que la gent que s’acoste a la llibreria Vuelo de Palabras conega la meua obra». I ha afegit: «Per a un autor autopublicat, que algú et done l’oportunitat de fer una presentació és un regal».

La novel·la de suspens és la primera que escriu Vicente Chulvi Catalá, per al qual «suposa una satisfacció personal increïble». «Somiava amb escriure una cosa així» indica Chulvi, que, a més, expressa: «M’està donant moltes alegries». De fet, en la seua primera edició, Brillarás en el cielo, Reina va ser triada com a lectura obligatòria d’institut, explica.

Esta obra de suspens tracta sobre el cap d’homicidis de València Luka Martínez, que ha de resoldre l’assassinat d’una de les cinc Reines en la nit de disfresses. La sinopsi explica que, després de la baixa paternal, Luka Martínez torna al treball i tot transcorre amb tranquil·litat fins que rep la cridada del cap de policia del seu poble natal per un assassinat ocorregut en la nit de disfresses. Luka haurà de resoldre este cas.

Esta és la segona edició de l’obra de Brillarás en el cielo, Reina, per a la qual ha renovat la portada i ha revisat la maquetació i correcció de l’obra, a més de tractar-se d’una versió ampliada.

¿Qué opinas?