‘Una promesa de amor bajo la luna’, la nova novel·la coreana de Natalia Sánchez Diana

Dues línies temporals s’entrellacen mentre les deïtats de la mitologia coreana observen i intervenen en «un amor que ha de trencar una maledicció»

Portada del llibre. Natalia Sánchez Diana

Sara Carlos/ Sagunt 16.05.2024 | 10:32

La nova novel·la de l’escriptora Natalia Sánchez Diana, Una promesa de amor bajo la luna, mescla el romanç, l’urban fantasy, els enemies to lovers i la mitologia coreana en una història on dues línies temporals s’entrellacen mentre les deïtats de la mitologia coreana observen i intervenen en «un amor que ha de trencar una maledicció», explica la sinopsi.

En esta obra, publicada amb l’editorial Selecta i que pot adquirir-se en versió digital en les diferents plataformes, l’autora ha contat la història de Kim Dani, una jove coreana de vint anys que viu una vida tranquil·la com tarotista, tractant de mantindre baix control i ignorar els seus poders de xamana, malgrat la insistència de la seua mare i de la seua àvia, que esperen que herete i regente el negoci familiar. No obstant això, una nit el seu destí dona un gir inesperat quan es creua amb Kang, l’actor de moda en la indústria de l’entreteniment.

Lee Kang sempre ha cregut que el que ha aconseguit (tot l’èxit i la fama) se li desmoronaria en qualsevol moment, amb la mateixa facilitat amb la qual es derroca un castell de naips. Entre cartes de tarot i flors, descobriran una història d’amor que va desafiar les normes socials, la venjança i els designis dels déus en Hanyang durant l’any 1885.

¿Qué opinas?