L’escriptora Marta Salvador clausura el cicle Diàleg de Llibres de la temporada

El debat d’esta vesprada es generarà sobre la novel·la Contando red flags
Cartel. Ayuntamiento de Sagunto

Sara Carlos/ Sagunt 12.06.2024 | 16:00

L’escriptora valenciana Marta Salvador Vélez participa hui, 12 de juny, en el cicle Diàleg de Llibres que tindrà lloc esta vesprada a les 19 hores en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt. El debat d’esta vesprada es generarà sobre la novel·la Contando red flags.

Marta Salvador Vélez està llicenciada en Periodisme i va realitzar el màster en Estudis Hispànics, a més de ser correctora editorial, conductora de tallers d’escriptura creativa i novel·lista. En 2012 va publicar Hormigas trepando montañas de azúcar i en 2021 va traure a la venda Todas las señales del universo. En 2022, l’escriptora va guanyar el premi Roma València Romàntica amb la seua novel·la titulada Me lo vas a decir i eixe mateix any va publicar una altra novel·la romàntica, Veinticuatro días de septiembre.

Les seues obres versen sobre personatges joves que es troben amb situacions com la recerca d’un treball estable, els efectes d’una acabada d’assumir relació o assumptes similars en els quals avancen en el seu creixement personal.

Este acte, que serà en castellà i la seua entrada serà lliure fins a completar aforament, està organitzat pels departaments de Cultura i Biblioteques de l’Ajuntament de Sagunt.

¿Qué opinas?