La Fira nacional de novel·la Romàntica de Benicàssim arriba a la seua huitena edició

Esta trobada d’escriptores, autors, lectors, lectores i editorials del gènere romàntic del panorama nacional que té lloc a l’aire lliure prop de la mar

Cartell. Feria nacional de novela Romántica de Benicàssim

Sara Carlos/ Benicàssim 28.06.2024 | 13:15

La Feria de novela Romántica a Benicàssim arriba a la seua huitena edició este cap de setmana, que tindrà lloc des de hui, 28 de juny, fins a este diumenge a l’Hotel Voramar de la localitat, on el públic podrà disfrutar de la literatura de gènere romàntic, tant amb les activitats com amb les signatures d’exemplars.

A les 18 hores s’inaugurarà la fira. Després de la benvinguda tindrà lloc Históricas y versátiles amb Nuria Llop i Irenea Morales, que comptarà amb Esther Herranz com a moderadora. La inauguració la durà a terme l’escriptora i periodista Marta Robles a les 19:30 i a continuació hi haurà signatura d’exemplars de Pasiones carnales i Lo que la primavera hace con los cerezos, ambdós llibres d’esta escriptora.

El dissabte, 29 de juny, a les 10:30 s’obriran les portes. De 10:30 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 serà present la Llibreria Argot amb novetats, signatures d’exemplars i un racó solidari, que comptarà amb els llocs de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i l’ONG Safané. A les 11 hores Esther Sanz, Eva Olaya i Eva Aguilar amb la moderació de Reis de Miguel duran a terme la xarrada Qué buscan las editoriales. A les 11:30 serà el torn de Hueco Literario, David Olivas, Marta Santés i Marta Salvador amb la moderació de Cristina Romero i Javier de ‘Entrelibrossss’ amb la xarrada Diversas e inclusivas.

A les 12:15 serà el torn de Enemies to lovers amb Alexandra Roma, Cecilia Agüero i Raquel Attard, en la qual modera Bookslovershouse. A les 13 hores May Boeken i el club de lectura de la Casa del Libro de València duran a terme Benicàssim inspira. A les 13.30 se celebrarà el quinzé aniversari de l’editorial Versátil.

A la vesprada, a les 17:30 es realitzarà un joc literari a càrrec de l’editorial Titania i a les 18 hores serà Encuentros, amb el Club de Lectura de Romántica i el de Romántasy de Llibreria Galeradas amb Reyes de Miguel i Lucía G. Sobrat. A les 18:45 serà el torn de Con banda sonora amb Gabriela Llanos, Edurne Cadelo i Elsa García.

A les 19.15 tindrà lloc Conociendo a Lola Vendetta amb Raquel Riba Rossy i la moderació de María Pareja. A les 20 hores finalitzarà la jornada amb Desde Oriente con amor, amb Baru Marui i Carmen Sereno.

El diumenge, 30 de juny, s’obriran les portes a les 10 hores i a les 10:15 hi haurà un concurs d’escriptura expressa a càrrec de Raquel Riba Rossy. A les 11:30 hi haurà una trobada amb Silvia Sancho i el Club de Lectura Cosas & Muses. A les 12 hores, Raquel Tirado i Fina Spellman parlaran de Xarxes Socials i a les 12:30 Javier García i Amador Naya realitzaran la xarrada Masculino y singular.

El festival finalitzarà amb Otros amores, on Inma Castell parlarà de El maratón de la vida, amb la moderació de Patricia Artero.

La Feria de novela Romántica a Benicàssim és una trobada d’escriptores, lectors, lectores i editorials del gènere romàntic del panorama nacional que té lloc a l’aire lliure prop de la mar.

¿Qué opinas?